tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post6249932593794081494..comments2024-03-18T16:16:03.784+01:00Comments on z cukrem pudrem: drożdżówki z borówkami amerykańskimi i kruszonkąEwa Khttp://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-54336683117089072722013-09-30T19:08:20.482+02:002013-09-30T19:08:20.482+02:00ja piekłam w funkcji góra - dół, nie mogę powiedzi...ja piekłam w funkcji góra - dół, nie mogę powiedzieć, że były suche, może to faktycznie termoobieg był winowajcą, pozdrawiam :)Ewa Khttps://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-46367917748880865692013-09-30T18:04:18.079+02:002013-09-30T18:04:18.079+02:00Dziękuję, za radę, bułki wyszły całkiem smaczne. T...Dziękuję, za radę, bułki wyszły całkiem smaczne. Troszeczkę za suche jak na mój gust, ale to pewnie przez ten termoobieg :D<br />MagdaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-64411653254855996522013-09-27T18:11:46.456+02:002013-09-27T18:11:46.456+02:00Madziu, no jasne, tylko daj troszkę mąki ziemniacz...Madziu, no jasne, tylko daj troszkę mąki ziemniaczanej do sera, jak masz z wiaderka, wtedy ciasto mniej nasiąknie wilgocią z sera, mówię trochę tzn około 1 łyżki na 0,5 kg, dodaj sobie do sera też żółtko, cukier waniliowy, będą przepyszne ! Ewa Khttps://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-31489852982424026512013-09-27T17:43:53.804+02:002013-09-27T17:43:53.804+02:00Czy można zmienić nadzienie na takie z białego ser...Czy można zmienić nadzienie na takie z białego sera? Mam akurat wiaderko sera DR. Etkaera. Pozdrawiam, Magda.Anonymousnoreply@blogger.com