tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post6636854958232847346..comments2024-03-18T16:16:03.784+01:00Comments on z cukrem pudrem: ciapkapusta (panczkraut)Ewa Khttp://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-70384427490637607882022-05-01T10:58:56.287+02:002022-05-01T10:58:56.287+02:00Nie znałam tej potrawy ale uwielbiam ziemniaczki i...Nie znałam tej potrawy ale uwielbiam ziemniaczki i kapustę kiszoną. Kuchnia regionalna jest przepyszna.Babcia Elanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-75820057462146265212021-03-07T08:59:54.987+01:002021-03-07T08:59:54.987+01:00Jestem z północnego Mazowsza. Na Śląsku mieszkam ...Jestem z północnego Mazowsza. Na Śląsku mieszkam od 42 lat. To ulubione danie mojego dzieciństwa. Byłam niejadkiem, ale to było najlepsze.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-84405952585047827742020-01-17T22:00:09.747+01:002020-01-17T22:00:09.747+01:00Swojskie jedzonko! muszę wypróbować!! dzięki napew...Swojskie jedzonko! muszę wypróbować!! dzięki napewno smaczneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-51242099042457402462017-01-09T16:01:07.836+01:002017-01-09T16:01:07.836+01:00Sernik rewelacyjny. Szybki i prosty. Przygotowałem...Sernik rewelacyjny. Szybki i prosty. Przygotowałem na urodziny męża i od razu zrobił furorę 😀.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04993276784584494835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-32070381353701073482015-11-12T14:30:38.558+01:002015-11-12T14:30:38.558+01:00można dodać jeszcze trochę kwaśnej śmietany :) pyc...można dodać jeszcze trochę kwaśnej śmietany :) pychaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-61776164635440072232015-10-30T22:32:29.510+01:002015-10-30T22:32:29.510+01:00A na Śląsku Cieszyńskim nazywa się babraczka :) Po...A na Śląsku Cieszyńskim nazywa się babraczka :) Pozdrawiam:)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-29097936401357989042015-02-19T20:09:56.634+01:002015-02-19T20:09:56.634+01:00Uwielbiam :-) najlepsz z duszonymi żeberkami :-) Uwielbiam :-) najlepsz z duszonymi żeberkami :-) Ciocia Elahttps://www.blogger.com/profile/12149529147801072397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-40291883150984060642015-02-08T18:48:45.930+01:002015-02-08T18:48:45.930+01:00OOoooo!! mama takie coś robiła,przypomnialas mi sm...OOoooo!! mama takie coś robiła,przypomnialas mi smaki i musze zrobic!! pyszne!! :) Pozdrawiampollyzeczkihttps://www.blogger.com/profile/12712460407483488701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-71815972867880204762015-02-08T10:31:50.675+01:002015-02-08T10:31:50.675+01:00Nie znam, ale chętnie spróbuję :)Nie znam, ale chętnie spróbuję :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-84979467879982323952015-02-07T22:44:11.934+01:002015-02-07T22:44:11.934+01:00Nie znalam tego przepisu,ale wyglada pysznie jutro...Nie znalam tego przepisu,ale wyglada pysznie jutro go wyprobuje.Ja tez lubie irlandzki colcannon,co prawda robi sie ze slodkiej kapusty i bez boczku,ale tez jest pyszny http://www.kuchniaplus.pl/przepisy/przepisy-kulinarne-kuchni-plus/irlandzki-colcannon_2292.html Pozdrawiam.katehttps://www.blogger.com/profile/13381948285902159208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-70492932272433659162015-02-07T22:27:21.647+01:002015-02-07T22:27:21.647+01:00Ja uwielbiam takie miszmasze. Wygląda pysznie :)Ja uwielbiam takie miszmasze. Wygląda pysznie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01710677476637857555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-46083381345231918732015-02-07T20:08:47.634+01:002015-02-07T20:08:47.634+01:00Powiem szczerze, że nie znam - ale myślę, że smako...Powiem szczerze, że nie znam - ale myślę, że smakowałaby mi bardzo, dlatego, że lubię kiszoną kapuchę pod każdą postacią i w każdej potrawie. Koniecznie muszę zrobić :) Pozdrawiam Ewuniu :)Walijskie Pichceniehttp://walijskiepichcenie.blogspot.co.uknoreply@blogger.com