tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post3290698194870614402..comments2024-03-18T16:16:03.784+01:00Comments on z cukrem pudrem: frużelina z owoców (bez żelfixu)Ewa Khttp://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-17129764495743846332016-08-01T21:17:34.187+02:002016-08-01T21:17:34.187+02:00przed chwilką obejrzałam moją i nie widzę nic pode...przed chwilką obejrzałam moją i nie widzę nic podejrzanego, może to wina zakrętek, nie chwyciły dość mocnoEwa Khttps://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-50085277697328672742016-08-01T20:06:25.894+02:002016-08-01T20:06:25.894+02:00Witam. Zrobiłam fruzeline z Pani przepisu. Jest py...Witam. Zrobiłam fruzeline z Pani przepisu. Jest pyszna. Problem jednak w tym że minęło 2 tygodnie od jej zrobienia i na słoikach pojawiła się pleśń. I nawet już w jednym słoiku jest. Czy aby na pewno nie trzeba tego pasteryzowac? Alicjahttps://www.blogger.com/profile/14494124733359107218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-82445013774113939572016-07-18T13:50:37.684+02:002016-07-18T13:50:37.684+02:00Właśnie zrobiłam,dziękuję za przepis.Właśnie zrobiłam,dziękuję za przepis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-50682373130671248992016-07-14T14:51:18.922+02:002016-07-14T14:51:18.922+02:00tak, z normalnym i tylko 3 minutki, czas przechowy...tak, z normalnym i tylko 3 minutki, czas przechowywania jak po tradycyjnej pasteryzacji, zakrętki normalnie się zasysają, pod warunkiem, że do słoiczków nakładamy gorącą, prawie wrzącą frużelinęEwa Khttps://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-46720509500739626792016-07-14T13:32:58.002+02:002016-07-14T13:32:58.002+02:00Z normalnym cukrem i tylko 3 min gotowac? Jak dlug...Z normalnym cukrem i tylko 3 min gotowac? Jak dlugo mozna to przechowywac?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-44315227924168727102016-07-14T12:40:29.009+02:002016-07-14T12:40:29.009+02:00Pyszne, dzięki za przepis!Pyszne, dzięki za przepis!szlifierka ryobihttp://ad4xyj.webwavecms.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-86053585722643197742016-07-14T12:13:55.961+02:002016-07-14T12:13:55.961+02:00ja to samo mmmmmja to samo mmmmmEwa Khttps://www.blogger.com/profile/00751953889346287547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-31584577854479439112016-07-14T11:45:33.546+02:002016-07-14T11:45:33.546+02:00U-W-I-E-L-B-A-M !!!!!!!!!!
Kluski na parze z taką ...U-W-I-E-L-B-A-M !!!!!!!!!!<br />Kluski na parze z taką frużeliną to numer 1 <3<3<3<br />Ściskam-Marzena BulaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14771478160100935038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8961930193906754368.post-45301689996695830052016-07-14T10:32:13.619+02:002016-07-14T10:32:13.619+02:00Ja również nie używam żelfixu, całkiem inny smak d...Ja również nie używam żelfixu, całkiem inny smak dżemu- pyszny. <br />Pozdrawiam Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13790425172934366588noreply@blogger.com