- 5 płatów schabu bez kości
- 100 gramów oscypka wędzonego lub niewędzonego
- pęczek szczypiorku
- sól, pieprz
- 2 jaja do panierowania
- 3/4 szklanki bułki tartej
wtorek, 3 czerwca 2014
roladki schabowe z oscypkiem
Bardzo aromatyczne mięsko w klimatach regionalnych. Podałam je razem z prażuchą i mizerią. Naprawdę nam smakowało, wobec czego i Wam polecam :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Roladki idealne! Wyglądają bardzo apetycznie. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńPrzepyszny obiadek, ja się na taki piszę następnym razem ;)
OdpowiedzUsuńz oscypkiem, mniam:d
OdpowiedzUsuńO rany! Aż ślinka mi cieknie! Rewelacja :)
OdpowiedzUsuńkolejny pyszniutki obiadek Ewuniu :-)...pozdrawiam...Irena...
OdpowiedzUsuńPyszności: kolorowe,smaczne i zachęcające:)
OdpowiedzUsuń